Vilkår for bruk 

Sist oppdatert: 26. august 2022

Disse vilkårene gjelder alle besøkende, brukere, kunder, leverandører og / eller andre som har tilgang til eller bruker nettsiden vår, eller andre relaterte tjenester, samlet referert til som "tjenester" av Mellu, som eies og drives av MELLU AS, inkludert "selskapet", "vi ” og “våre”. Ved å besøke nettsiden vår www.mellu.no, og / eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du deg i våre "tjenester" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Tjenestevilkår", "Vilkår").  Les disse vilkårene for bruk nøye. Din tilgang til og bruk av tjenestene er betinget av at du godtar disse vilkårene. Hvis du ikke godtar noen av vilkårene, ikke bruk tjenestene.

Endringer i vilkårene

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller revidere disse vilkårene. Hvis vi gjør betydelige endringer i disse vilkårene, vil vi varsle for eksempel ved å legge ut et varsel på nettsiden før endringene trer i kraft. Vi vil også indikere øverst på denne siden hvilken dato de siste revisjonene ble gjort til "Sist oppdatert". Ved å fortsette å bruke tjenestene etter at disse revisjonene trer i kraft, godtar du å være bundet av de reviderte vilkårene. Vi oppfordrer deg til å regelmessig lese vilkårene for å sikre at du forstår vilkårene og betingelsene som gjelder din bruk av tjenesten. Hvis du ikke godtar vilkårene, må du slutte å bruke tjenesten. Vi forbeholder oss også retten til å nekte ytterligere eller fortsatt tilgang til tjenesten til enhver besøkende, eller enhver bruker som har brutt noen aspekter av disse vilkårene for bruk.

Tilgang til våre tjenester

Våre tjenester er beregnet for bruk av personer som er 18 år eller eldre, eventuelt kan mindreårige (ikke fylt 18) ha fullmakt fra myndige for å handle på nettsiden. Vårt selskap samler ikke bevisst inn personlig informasjon fra barn under 18 år. Du samtykker dermed at du har fylt 18 år og har nødvendig myndighet og fullmakt til å binde deg til disse vilkårene. Du har heller ikke tilgang til og kan ikke bruke tjenestene våre hvis vi tidligere har utestengt deg fra tjenestene på grunn av brudd på vilkår og eller personvern eller stengt kontoen din.

Brukerkonto og sikkerhet

For å kunne bruke enkelte av funksjonene som tilbys via nettsiden må du opprette en brukerkonto og oppgi personopplysninger som navn, fødselsdato, bosted, telefonnummer og e-postadresse. Vi ber vi deg om å oppgi nøyaktig og fullstendig informasjon om deg selv, for å muliggjør feilfri kjøp og levering av produkter. Du kan ikke utgi deg for å være en annen person eller opprette en konto for andre enn deg selv, oppgi en e-postadresse som ikke er din eller opprette flere kontoer. 

Du kan velge å registrere deg med sosiale medier kontoer som Facebook. Ved å opprette en konto gjennom sosiale medier som Facebook tillater du Mellu til å få tilgang til og bruke visse sosiale medier kontoinformasjon. Vennligst se Personvern for detaljer om informasjonen vi samler og vårt formål. Hvis du får tilgang til våre tjenester fra slike sosiale medier, bør du også lese og godta deres respekterte vilkår for bruk og retningslinjer for personvern.

Du er ansvarlig for å holde din brukerkontos passord konfidensielt, samt ansvarlig for alle aktiviteter som oppstår i forbindelse med din konto. Du er ansvarlig for eventuelle skader som følge av tredjeparter blir klar over ditt passord. I dette tilfellet samtykker du i å varsle oss umiddelbart om du oppdager uautorisert bruk av kontoen din. Hvis du har glemt passordet eller passordet er brukt av en tredjepart uten tillatelse, kan du be om et nytt passord. Vi forbeholder oss retten til å kunne stenge kontoen din når som helst og uansett årsak.

Du kan velge å titte på produkter og kjøpe som “gjest” uten brukerkonto. Vi samler da kun den nødvendige informasjonen du tilbyr oss for å kunne gjennomføre kjøpet og levering av varene til deg. 

Bruker ansvar og forpliktelser

Ved å bruke nettsiden godtar du at du under ingen omstendigheter vil publisere støtende, unøyaktige, ufullstendige, fornærmende, truende, skremmende, trakasserende, rasistiske, ulovlige materiale eller materiale som krenker eller krenker en annen persons rettigheter, andre brukere av våre tjenester eller tredjeparter. Vi forbeholder oss retten til å bestemme, etter eget skjønn, hva som utgjør trakassering eller forseelse, og hvor det har skjedd. Vi kan fjerne ulovlig eller uønsket innhold fra nettsiden når som helst og uten å konsultere de respektive brukerne.  Sørg også for at ditt bidrag er relevant. For eksempel er anmeldelser ikke stedet å snakke om politikk, politisk ideologi, ekstraordinære omstendigheter eller andre ting som ikke har noe med forbrukeropplevelser å gjøre. Når det gjelder personvern, må du ikke publisere andres private informasjon, eller laste opp bilder eller videoer av kunder eller andre uten deres tillatelse. Selskapet kan også, etter eget skjønn, helt eller delvis nekte tilgang til alle vi mener oppfører seg upassende i disse vilkårene. 

Ansvar for innholdet ditt

Du er personlig ansvarlig for ditt publiserte innhold på våre tjenester. Dette inkluderer meldinger eller anmeldelser i form av tekst, bilder, videoer og eller annen informasjon du viser offentlig. Du påtar deg all risiko forbundet med innholdet ditt, inkludert andres tillit til kvaliteten eller påliteligheten eller formidlingen av informasjon i innholdet ditt som gjør deg personlig identifiserbar. Du bekrefter at du eier, eller har de nødvendige tillatelsene til å bruke og autorisere bruken av innholdet ditt. Du kan ikke på noen måte antyde at innholdet ditt er sponset eller godkjent av Mellu. Videre kan du bli holdt juridisk ansvarlig hvis for eksempel innholdet ditt inneholder materiale som er falskt, misvisende, ulovlig eller ærekrenkende; krenker tredjeparts rettigheter, inkludert opphavsrett, varemerker, patenter, personvern, publiseringsrettigheter eller eiendomsrett; inneholder ulovlig materiale, inkludert injurier eller pornografi; utnytter eller på annen måte skader mindreårige eller utgjør et brudd på lover eller forskrifter.

Vår rett til å bruke innholdet ditt

Vi forbeholder oss retten til å bruke innholdet ditt på forskjellige måter, inkludert offentlig visning, omformatering, modifisering, oversettelse, analyse samt inkludering i markedsføring og kommersielt arbeid; markedsføre det, distribuere det og la andre gjøre det samme i forbindelse med egne nettsteder og medieplattformer. Du gir oss herved rettighetene til å bruke innholdet ditt til ethvert formål lokalt og globalt. Du gir også brukere av tjenestene våre og alle andre medier en ugjenkallelig rett til tilgang til innholdet ditt i forbindelse med deres bruk av våre tjenester og alle andre medier. Du gir avkall på alle krav og krav om rettigheter knyttet til innholdet ditt mot Mellu.

Brukerinnhold

Vi forbeholder oss retten til å fjerne eller redigere brukerinnhold når som helst etter eget skjønn av en eller annen grunn uten varsel til deg. For eksempel kan vi fjerne en anmeldelse hvis vi anser det for å være i strid med retningslinjene våre for innhold. Vi har ingen forpliktelse til å beholde eller gi deg kopier av innholdet ditt, og vi gir ingen garanti for konfidensialiteten til innholdet ditt.

Reklame

Vi kan offentlig vise annonser og annen informasjon relatert til eller inkludert i innholdet ditt. Du har ikke rett til kompensasjon for slik reklame. Annonsering kan endres når som helst uten spesifikk varsel til deg.

Ansvarsfraskrivelse og begrensninger

Noe informasjon kan inneholde feil, inkludert prisfeil, trykkfeil og andre feil eller unøyaktigheter, som vi sørger for å rette, men ikke holdes ansvarlige. Vi kan ikke garantere at tjenestene alltid vil være trygge eller feilfrie, eller at tjenestene alltid vil fungere uten forstyrrelser, forsinkelser eller endringer. Med den uttrykkelige forståelsen at vi ikke kan overvåke eller kontrollere brukerinnhold til enhver tid, noe som betyr at bruken din er etter eget skjønn og på egen risiko.  Dermed er vi ikke ansvarlige for tap eller skade som kan oppstå, for eksempel på grunn av manglende funksjon av tjenestene, utilgjengelighet eller din avhengighet av kvaliteten eller påliteligheten av produktkategoriene eller anmeldelser, som er funnet på eller gjort tilgjengelig gjennom våre tjenester. 

Tredjeparter og eksterne lenker

Nettsiden kan ha lenker eller lenker til tredjeparts nettsider, tjenester eller andre aktiviteter som ikke kontrolleres eller eies av Mellu. Hver tredjeparts nettsted har sine egne vilkår som gjelder for deg og er atskilt fra våre vilkår og betingelser. Vi kontrollerer eller støtter ikke noen tredjeparts nettsteder. Du samtykker i at vi ikke er ansvarlige for innholdet på slike tredjepartsnettsteder. Din bruk av tredjeparts nettsteder er altså på egen risiko. Vi oppfordrer deg derfor til å lese vilkårene og personvernreglene når du bruker tredjeparts nettsteder.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om våre vilkår for bruk, kan du kontakte oss på

MELLU AS
Organisasjonsnummer: 929 229 746 MVA
E-post: info@mellu.no
Post: Sigurd Hoels vei 19, 0655 Oslo